Participació del l’ICAC en les Jornades de museïtzació de seus episcopals

Els dies 26 i 27 de març van tenir lloc a Terrassa les Jornades sobre la museïtzació de les seus episcopals antigues a Europa. Patrimoni i museïtzació, organitzades pel Museu de Terrassa i la Universitat de Barcelona. M. Gemma Garcia, investigadora de l’ICAC i coautora del llibre La seu episcopal d’Ègara, en va ser la secretària.

Jornades Terrassa

Les jornades, amb una setantena de participants, anaven adreçades a conservadors, historiadors, arqueòlegs, museòlegs, restauradros, arquitectes i totes aquelles persones interessades en la difusió i presentació dels conjunts episcopals de l’antiguitat tardana.

Les intervencions van ser a càrrec de Domènec Ferran, Alfred Pastor i Pere Riera, que van parlar del cas de l’antiga seu d’Ègara; Renato Perinetti, que va parlar d’Aosta (Itàlia); Ivan Matejcic, de Porec (Croàcia); Isabelle Lazier, de Grenoble (França); Julia Beltrán, de Barcelona, i Albert Ribera, de València. Vegeu tot el programa aquí:

Jornades museïtzació seus episcopals

Foto: M. Gemma Garcia (ICAC) fent una visita al Conjunt Monumental de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa amb els participants de les jornades.

COMPARTEIX: